Naturlig Äppelcidervinäger - Äppelcidervinäger (fermentering)
Naturlig äppelcidervinäger är livets elixir. Det är inte bara en vinäger som ska hällas i sallader eller soppor.
Den innehåller mycket viktiga och fördelaktiga vänliga bakterier (probiotika) för matsmältningssystemet. Förhållandet mellan fördelaktiga tarmorganismer och skadliga bör vara 80% mer. Därför bör naturlig äppelcidervinäger, som både är antiseptisk (skadlig bakteriedödande) och en källa till fördelaktiga bakterier, användas av alla varje dag.
Fördelar med naturlig äppelcidervinäger
1. Den stärker immunförsvaret (immun).
2. Den underlättar matsmältningen.
3. Genom vänliga bakterier produceras vitaminer som K, B12, biotin, niacin, etc.
4. Den skyddar tarmväggen från skadliga ämnen.
5. Den reglerar tarmpermeabiliteten.
6. Den förhindrar att gifter passerar in i blodet.
7. Den förhindrar bildandet av kroniska inflammatoriska sjukdomar.
8. Den förhindrar matallergier, psoriasis och eksem.
9. Den förhindrar cancer.
10. Den bromsar åldrandet.
11. Den förhindrar depression.